Atık Sular ve Yüzme Sularının Kontrolü

İlgili Yönetmelik: 31.12.2004 tarih ve 25687 sayılı Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği
İlgili Yönetmelik: 10.10.2009 tarih ve 27372 sayılı Su Kirliliği Kotrolü Yönetmeliği İdari Usüller Tebliği

Atık su kontrolü kapsamında; sanayi kaynaklı atık sularını her hangi bir arıtma yapmadan atık su kanalına verdikleri tespit edilen dolayısıyla çevrenin kirlenmesine yol açan işyerleri İSKİ, Müdürlüğümüz ekipleri ve ilgili yönetmelikler uyarınca, faaliyetten men edilmektedir.

Kurum ve İlçe ölçeğinde gerçekleştirdiğimiz su verimliliği çalışmaları kapsamında 2022 yılında;

• Moda Deniz Kulübü önü,
  • Kurbağalıdere Köprü,
  • Şifa Çıkmazı-Yoğurtçu Parkı Bitimi,
  • Kalamış Marina,
  • Fenerbahçe Burun,
  • Caddebostan Plajı,
  • Irmak Okulları Arkası Plajı,
  • Suadiye Plajı noktalarından yüzme suyu kalitesinin belirlenmesi ve izlenmesine yönelik 73 su analizi gerçekleştirilmiştir. Yüzme suyu kalitesi yönünde gerçekleştirilen analiz sonuçları, bilgilendirme amacıyla internet ortamında kamuoyu ile paylaşılmıştır.

İlçemizde Deniz Suyu Numunesi Alınan Noktaları harita üzerinde GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KADIKÖY İLÇESİ 2022 YILI DENİZ SUYU ANALİZİ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İLÇEMİZ PLAJLARINDAKİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU YÜZME SUYU TAKİP SİSTEMİ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ