Kadıköy İklim Atölyesi

Kadıköy Belediyesi İklim Elçileri tarafından 10 Aralık 2022 Cumartesi saat 13:00-16:00 arasında Kadıköy Belediyesi Ekolojik Yaşam Merkezi'nde "Kadıköy İklim Atölyesi" gerçekleştirilecektir.

Binalarda, ulaşımda ve atık yönetiminde verimlilik konularında fikirlerinizi sunabileceğiniz Kadıköy İklim Atölyesi'nde bu ay, GÖZTEPE ve SAHRAYICEDİT mahalleleri çalışılacaktır.

Atölye sonunda katılım belgesi verilecektir.

İklim Atölyesi'nde öncelikle, seçilen mahalleler hakkında kısa bir bilgilendirme ve uluslararası iyi uygulama örnekleri sunumu yapılacak, devamında katılımcılarla birlikte aşağıdaki atölye adımları takip edilecektir.

- Katılımcılar iki gruba ayrılarak yer aldıkları GÖZTEPE veya SAHRAYICEDİT mahallelerinde binalarulaşım ve atık yönetimi konularında verimlilik sağlanmasına yönelik yaşanan/yaşanabilecek zorlukların ve fırsatların belirlenmesi,

- Mahalle haritaları üzerinde çözüm önerilerinin post-it'lere yazılarak harita üzerine yerleştirilmesi,

- Grup temsilcilerinin masalarda belirlenen çözüm önerilerini paylaşması,

- Grupların karşı grupta en iyi uygulama önerilerini seçmesi.

Her ay gerçekleştirilmesi planlanan atölye kapsamında önümüzdeki aylarda Kadıköy'ün diğer mahalleleri de çalışılacaktır.

Bilgi almak için: [email protected][email protected]

Atölyede görüşmek dileğiyle!

Kayıt olmak için TIKLAYINIZ

Kadıköy Belediyesi Ekolojik Yaşam Merkezi konumunu görmek ve ulaşmak için TIKLAYINIZ